22 квітня 2019


Вивчення англійської мови – процес складний, але багатогранний і цікавий. Англійська мова є неповторним засобом спілкування між людьми різних національностей. Оволодіння іноземною, а саме англійською мовою є потребою часу. Під час вивчення англійської мови ми знайомимось з традиціями і звичаями інших народів та переконуємось у неповторності власної української культури.
18 квітня вчителі іноземних мов, Гронська Ірина Романівна та Жмурко Галина Володимирівна, а також учні Соборненської ЗОШ І-ІІ ст. ім. В. Гарматія провели свято англійської мови, метою якого було удосконалення знань, вмінь та навичок отриманих на уроках англійської мови, розширення світогляду та ерудиції учнів; розвиток їх творчих здібностей, самостійності, естетичних смаків; виховання любові й шанування людей свого рідного краю і країни, мова якої вивчається, а також формування вміння концентрувати увагу, логічно викладати думки, заохочувати учнів до роботи над собою; виховувати інтерес до вивчення англійської мови. 

Свято було насиченим і цікавим. Учні 1 класу привітали усіх присутніх піснею “Hello. Hello. How are you?”/“Привіт. Привіт. Як у вас справи ?”

Учні 7 класу, Катя Разюк та Саша Кузмяк, приготували кумедну сценку “An examination”/“На екзамені”, метою якої було продемонструвати  чому так важливо вчити і знати англійську мову.

Учні 5 класу представили свої вміння піснею “What can you do?”/ “А що вмієте ви?”.

Софія Конет та Юра Курик, учні 6 класу, досить артистично розіграли діалог “Shopping for a Sweater” /“ У магазин по светр”.

З великою цікавістю і завзяттям учні 7 класу готували презентацію про рідну школу на англійській мові. Результат вразив. Дві красиві сестрички Діана і Христина Шмигельські презентували її для нас.

Дівчата 6 і 7 класів подарували нам шматочок щастя піснею you “If you are happy.”/ “Якщо ти щасливий”.


 Вітя Стрембіцький, учень 7 класу побував у ролі лікаря. Пацієнтами були його однокласниці Соломія Чубко і Діана Бучинська. Діалог “At the doctor”  / “У лікаря”.  


 І на прощання знову пісенька “Good bye song” та слова вдячності та похвали від директора школи Єжижанської Лариси Вікторівни.



Немає коментарів:

Дописати коментар